Welcome to
the healthiest,
happiest you

AFSLANKEN

De keuze uit twee bewezen methoden: Your Fitjourney en SlimPlan. Your Fitjourney 12 weken onder begeleiding van je eigen coach werken aan een nieuwe lifestyle. SlimPlan 21 dagen afvalboost. Kies in overleg wat bij jou past.

Your fitjourney – Weg met dat buikvet!

 

Zie jij door de bomen ook het bos niet meer? Raak je in verwarring van alle elkaar tegensprekende berichten over gewicht verliezen. Ben je de gefaalde pogingen om af te vallen, om buikvet te verliezen helemaal beu? Maar veel belangrijker: wil je weten wat echt werkt en hoe je duurzame resultaten behaald? Dan is het echt tijd om te te starten met 12 weken Your Fitjourney”!

Natuurlijk starten we met een uitgebreide intake en een scan op onze InBody 770. We bespreken je doelen waarna je van ons een duidelijk stappenplan ontvangt om jouw doelen te behalen. We behandelen de theorie achter de methode. Dit doen we zodat je voor de rest van je leven begrijpt wat je lichaam nodig heeft om blijvend gewicht en (buik)vet te verliezen.

Bij het samenstellen van Your Fitjourney hebben we gebruik gemaakt van onze kennis en ervaring als orthomoleculair voedingstherapeut en hebben we onze ervaring als personal trainer en lifestyle coach ingezet.

Afvallen en (buik)vet verliezen met Your Fitjourney betekent nog steeds genieten van lekker eten, maar wel bewust genieten en weten wat je lichaam nodig heeft. Het gaat niet over afzien (lees jezelf uithongeren) of leren omgaan met een hongergevoel. Weet jij hoe de verhouding koolhydraten/eiwitten/vetten moeten zijn als je gewicht wilt verliezen? Wij berekenen dit precies voor jou. Nogmaals Your Fitjourney is geen dieet, dit is een lifestyle verandering.  

Het spreekt voor zich dat je je eigen coach krijgt, die altijd voor je klaar staat om al je vragen te beantwoorden en die elke maand live samen met jou je voortgang bespreekt aan de hand van de InBody scan die voorafgaand aan je gesprek wordt gemaakt.  

Ben je er klaar voor om voor eens en voor altijd afscheidt te nemen van je overtollige kilo’s? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om een afspraak met je te maken.

SlimPlan

 

Snel kilo’s verliezen voor je vakantie of je bruiloft? Hoe waardevol zou het voor jou zijn als je na 21 dagen tussen de 3 en 8 kilo bent afgevallen? Je daardoor je favoriete spijkerbroek weer aankunt omdat je heel wat vet hebt verloren. Bijkomend voordeel: je hebt je weerstand een boost hebt gegeven, je hebt mega veel energie, meer dan je in tijden hebt gehad en als gevolg daarvan voel je je fantastisch.

 

Met SlimPlan hebben ze de ideale methode gevonden om hun gewicht met kilo’s naar beneden te krijgen. Dit alles en wellicht meer ligt ook voor jou binnen handbereik met SlimPlan. In slechts 21 dagen!


Waar bestaat SlimPlan precies uit?

  • Een uitgebalanceerd voedingsadvies (let op geen dieet!);
  • Een trainingsschema voor thuis (dit kost je slechts 10-12 minuten per dag);
  • Een motivatiekalender voor het bijhouden van je progressie;
  • Hoogwaardige vitaminen, mineralen en antioxidanten die ervoor zorgen dat je lichaam de benodigde stoffen binnenkrijgen zodat je energielevel goed blijft;
  • Een e-book met waardevolle informatie die je gaat helpen om je doel te behalen;
  • Drie scan’s op onze InBody 770 (voor- tussen- en eindmeting).