All you need
is oxygen

ZUURSTOFTHERAPIE

De kracht van zuurstof is ongekend. Het inademen van hoog geconcentreerde zuurstof verbetert de gezondheid van je bloed, cellen en microvaten. Hoe hoger het zuurstofgehalte in de cel, hoe gezonder je bent.

Actieve zuurstoftherapie heeft o.a. als voordeel een verhoogde verbranding en dus sneller afvallen. Passieve zuurstoftherapie herstelt het immuunsysteem bij o.a. stress, burn-out, maar ook ME en fybrobyalgie.

Over zuurstof

Ons zuurstofniveau daalt elke 10 jaar gemiddeld met 5%. Ons lichaam veroudert en takelt af. Dat is een waarheid waar iedereen mee te maken krijgt. Als de dokter beweert dat er volop zuurstof in uw bloed zit, heeft hij gelijk. Maar het probleem is niet de hoeveelheid zuurstof in het bloed maar het feit dat het lichaam minder goed zuurstof naar de cellen kan overbrengen naarmate we ouder worden. Chronische ontstekingsreacties en ziekten ontstaan, met als gevolg steeds minder toegang voor zuurstof. Een vicieuze cirkel van verval.

Met zuurstoftherapie ondersteunt je het overdrachtsmechanisme van zuurstof naar de cellen – de belangrijkste onderliggende factor of we al of niet gezond zijn. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat zuurstoftherapie kan ondersteunen bij diverse aandoeningen. Wil je weten of zuurstoftherapie ook voor jou geschikt is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.