First Love
Yourself

Always in Good Hands

Chakra healing is gericht op het openen en balanceren van de chakra’s.

Chakra healing is een manier om het energieniveau van jouw verschillende chakra’s weer in balans te krijgen. Door het openen of juist het sluiten van jouw Chakra’s, kunnen fysieke en mentale klachten verdwijnen en zal je emotionele ballast en oude emoties kwijtraken.
Tijdens de chakra healing kun je direct al een heerlijke ontspanning voelen omdat de energie weer begint te stromen!

Door de Chakra healing krijg je weer veel meer energie en zit je weer beter in je vel.

OVER CHACKRA’S

De naam “Chakra” stamt af uit het Sanskriet en betekent wiel. Je kunt de chakra’s dan ook voorstellen als tandwielen die de energie door je lichaam laten stromen, of in andere woorden, ‘draaiend wiel van energie’.

Wanneer een wiel niet goed meer functioneert, heeft dit effect op de andere wielen en kan de energie niet alle plekken in jouw lichaam bereiken. Wanneer dit een langere tijd aanhoudt, kunnen er blokkades op deze wielen ontstaan. Om ons leven in balans te houden en niet ziek, depressief, angstig, verdrietig etc. te raken moeten we ervoor zorgen dat de Chakra’s goed in balans zijn zodat de energie goed door het lichaam kan stromen.

DE BEHANDELING

We starten met een korte intake, voorafgaand aan de Chakra healing. Daarna start de Chakra healing van 60 minuten. De behandeling vindt plaats op een comfortabele behandeltafel, waar je volledig kunt ontspannen. Je kunt je kleding gewoon aanhouden tijdens de behandeling.

Door middel van een pendel, handopleggingen en edelstenen op jouw chakra’s, worden deze geopned en in balans gebracht. Vaak is het voldoende om in 1 sessie de lichte blokkades op de Chakra’s te verwijderen.

Mochten er toch zwaardere blokkades naar voren komen die niet binnen een sessie te verhelpen zijn, gaan we samen een behandelplan opstellen. De sessie wordt afgesloten met een uitgebreide evaluatie waarin wederzijdse bevindingen gedeeld kunnen worden.

Aanmelden voor 60 min Healing sessie

Aanmelden voor 90 min Healing sessie